Community Impact Update

April 11 2024

 
 
 

Best een beetje trots. Samen kunnen we een deuk in een pakje boter slaan.

Wij delen graag een overzicht van de collectieve impact die we tot nu toe samen met The Social Handshake Community van ruim 100 werkgevers en ruim 3000 medewerkers hebben gemaakt. Met meer dan 20.000 giften hebben we al €585.838,- kunnen schenken aan 42 goede doelen!

Goede doelen die dat hard kunnen gebruiken om impact te maken met hun projecten van klimaatverandering tegengaan, kinderen in armoede helpen, tot oorlogsslachtoffers ondersteunen.

Bedankt aan allen die hieraan hebben bijgedragen. Werkgevers, medewerkers en natuurlijk de goede doelen. Een mooi bedrag. Maar we zijn ook pas net begonnen! Doe je nog niet mee, maar wil je ook meedoen? Neem contact met ons op óf meld je aan voor de webinar over hashtag#LoonGift. (link in comments)

Meer over de webinar: Maandag 15 april 12:30 - 13:00 uur host The Social Handshake een webinar over LoonGift. Met LoonGift kan 1 euro van jou, wel 3,40 euro waard zijn voor het goede doel! Hoe? Met LoonGift kun je bijdragen aan een betere wereld door direct vanaf het salaris goede doelen te steunen. 100% van de giften gaan direct naar de goede doelen. Dat kan bovendien met belastingvoordeel. Wist je dat ook veel werkgevers giften verdubbelen? Zo kost het minder om méér te geven!

We kijken uit naar nog heel veel impact samen!

War Child Nederland Justdiggit Free a Girl
hashtag#csr hashtag#hr hashtag#doinggood